Onze diensten

VERMEUL DIENSTVERLENING?


Wij bieden u een breed assortiment in de reguliere werkzaamheden Grofvuil verwijderen, Beplating reiniging, Hoge druk werkzaamheden, Reinigen van horecaruimtes, Vloer en tegelreiniging, Dakgoot reiniging, Glasbewassing, Schoonmaken, Reinigen van trappenhuis of openbare ruimtes en opleveringen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen schoonmaakspecialisten of vermeul dienstverlening gaan een samenwerking aan met een schoonmaakbedrijf dat zeer specifieke kennis in huis heeft. Voor uw wensen hebben wij altijd een passende oplossing.

KWALITEIT & KUNDE


Onze medewerkers worden gestimuleerd in zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid, waarbij het ‘wij-gevoel’ als erg belangrijk wordt ervaren. De waardering in een langdurige relatie met zowel medewerkers als opdrachtgevers, zal de continuïteit en de kwaliteit van de geleverde dienstverlening garanderen.

iStock_000014768267Medium

Glasbewassing


Glasbewassing is van groot belang voor het uiterlijk van uw pand en ook voor de staat van het onderhoud ervan.

iStock_000035275418XXXLarge

Reguliere schoonmaak


Wij verzorgen de reguliere, periodieke en incidentele schoonmaak van onder andere kantoren, bedrijven, scholen, (zorg)instellingen, overheidsgebouwen en sport accommodaties.

iStock_000001519803Large

Vloer en tegelreiniging


Zoekt u het beste onderhoud voor uw vloer of wilt u uw vloer goed schoonmaken? Vermeul Dienstverlening kan dit voor u doen.

horeca

Reiniging van horeca


Vermeul Dienstverlening reinigt ook professionele keukens en horeca gelegenheden. Ons geselecteerde team van specialisten staat dag en nacht voor u klaar om te voldoen aan…

IMG_0065

Beplating reiniging


Wilt u uw gevelbeplating reinigen? Gevelbeplating reiniging is het verwijderen van vervuiling zoals aanslag, klimop, graffiti en gevelverf van gevelbeplating.

IMG_0077

Opleveringen


Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie worden panden vaak bezemschoon opgeleverd. Daarmee zijn ze nog niet geschikt voor bewoning. Daarom is opleveringsschoonmaak…

trappenhuis

Trappenhuis of openbare ruimtes


De trappenhuizen van galerij- of portiekflats, appartementencomplexen of andere openbare ruimtes zijn veel gebruikte ruimtes waar mensen…

hogedruk

Hoge druk werkzaamheden


Wij verzorgen diverse hoge druk werkzaamheden uitlopend van het schoonspuiten van uw straat tot aan de gevelreiniging van uw kantoorpand.