Opleveringen

DIENST OMSCHRIJVING

Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie worden panden vaak bezemschoon opgeleverd. Daarmee zijn ze nog niet geschikt voor bewoning. Daarom is opleveringsschoonmaak nodig om ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimten, trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen.

Met onze opleveringsschoonmaak leggen we meteen een goede basis voor het dagelijkse onderhoud. Sterker nog: doordat we het pand goed leren kennen tijdens deze opleveringsschoonmaak, zijn we in staat om direct een efficiënt plan op te stellen voor het reguliere schoonmaakwerk.

Opleveringsschoonmaak: ideaal voor een schone start

Een opleveringsschoonmaak door Vermeul Dienstverlening is natuurlijk ook ideaal bij verhuizing: we kunnen uw oude pand schoonmaken voor de oplevering aan de verhuurder of koper en uw nieuwe pand schoonmaken voor inhuizing.

Schoonmaak van uw woning

Vermeul Dienstverlening reinigt nu ook woningen als u van plan bent het te verkopen of te kopen. Wij leveren u een prachtig schoon huis. Door bijvoorbeeld de gevel van uw huis te reinigen, ziet uw huis er weer als nieuw uit. U kunt het zien als een mooie waardestijging.