Dakgoot reiniging

Dakgoot schoonmaak en reiniging

Het hele jaar door komt er vuil en aanslag in onze dakgoten en regenpijpen. Om overlast zoals lekkage en waterschade te voorkomen is het verstandig om uw dakgoot periodiek te laten schoonmaken.

Voorkom overlast en lekkage

We zien het helaas vaak voorkomen dat woningbezitters te lang wachten om hun dakgoten en regenpijpen te laten reinigen. Vaak worden we pas ingezet als er al sprake is van wateroverlast. U hoeft het zo ver niet te laten komen. Dakgoten schoonmaken en reinigen kunt u het beste periodiek laten doen. Twee keer per jaar is al voldoende om schade te voorkomen. Met name in de herfst is het belangrijk. In deze periode hebben de bladeren en takjes zich genesteld in uw dakgoten en wordt het tijd om deze te laten schoonmaken.

Wanneer u de dakgoten niet laat reinigen kunnen er vervelende problemen ontstaan zoal overstromende dakgoten,dakgoten die afbreken door gewicht van het water, lekkages onder dakpannen en platte daken, aanslag op houten kozijnen en raamwerk

Bovenstaande problemen zorgen vaak voor veel financiƫle schade en overlast. Wacht dus niet te lang met het schoonmaken van uw dakgoten.